Toskani kasvohoidot

Toskani kasvohoidoissa yhdistyy medikaalisen tason kosmetiikkatuotteet sekä klassisen kasvohoidon elementit. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin- tai iho-ongelman mukaan. Hoitotulokset näkyvät välittömästi hoidon jälkeen! Hoito sopii ensimmäiseksi Toskani kasvohoidoksi tai ylläpitävään hoitoon.

01

Energizing cleanser 200ml

Puhdistusgeeli, joka poistaa iholta lian, meikin, ilmansaasteet ja kuollutta pintasolukkoa. Aktivoiva puhdistus elävöittää ihon sävyä ja optimoi ihon läpäisykyvyn. Ideaali käytettäväksi ennen jokaista Toskani hoitoa.

02

Purifying Cleanser 200ml

Öljytön puhdistusgeeli puhdistaa hellävaraisesti kasvot sekä silmänympärykset. Poistaa tehokkaasti ihon epäpuhtaudet ja liiallisen talin, jotka tukkivat huokosia ja aiheuttavat komedojen ja epäpuhtauksien muodostumista. Tasapainottaa liiallista talintuotantoa, vähentää rasvaisuutta ja edistää mattapintaa. Voidaan käyttää myös vartalon iholle. 

03

Bamboo Hydratonic 200ml

Raikas suihkutettava kasvovesi uudistaa ja tasapainottaa, kirkastaa ja virkistää ihoa. Sisältää runsaasti kasviuutteita, kuten bambua, sitruunaa ja appelsiinia, jotka toimivat luonnollisina hedelmähappojen lähteinä. Viimeistelee täydellisesti ihon puhdistuksen samalla kosteuttaen ja pehmeästi ihoa kuorien.

04

Nutrive Scrub 200ml

Ravitseva kuorintanaamio kuivuuteen taipuvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Sisältää ruusunmarjaöljyä ja -siemeniä, E-vitamiinia ja mustikkauutetta. Edistää ihon uusiutumista, silottaa ja pehmittää pieniä juonteita. Jättää iholle virkistyneen tunteen.

05

Purifying Scrub 200ml

Puhdistava kuorintanaamio rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Sisältää Marokon laavasavea, taikapähkinää ja E-vitamiinia. Poistaa kuolleen pintasolukon, liiallisen talin ja syväpuhdistaa huokoset. Kirkastaa ja virkistää kasvojen ihon, vähentää kiiltelyä ja kuivuutta.

06

Antistress Mask 200ml

Rauhoittava naamio, joka sisältää Aloe Veraa, kehäkukkaa ja kamomillaa. Naamiolla on voimakkaasti viilentävä vaikutus, joka mahdollistaa ihon rentoutumisen ja palautumisen. Edistää ihon luonnollista hehkua sekä kosteuttaa tehokkaasti.

07

Antiaging peel-off mask 30g

 • Erityisesti ikääntymisen merkkien hoitoon ja neulaushoitojen jälkeeen
 • Sisältää spirulina- ja laminaria leväuutteita, jotka elvyttävät ihoa ja hidastavat ikääntymisprosessia

08

Anti-pollution peel-off mask 30g

 • Puhdistaa ihon ympäristön epäpuhtauksilta
 • Estää ennenaikaista ikääntymistä
 • Vahvistaa ihon suojabarriääria
 • Kosteuttaa

09

Purifying peel-off mask 30g

 • Ideaali naamio päättämään hoidon akneen taipuvaisella iholla
 • Maris Limus uute, meren sedimentistä saatava ainesosa, sisältää rikkiä ja sinkkiä, jotka puhdistavat ja mineralisoivat ihoa sekä tasapainottavat talintuotantoa
 • Valkopajun luontainen salisyyli auttaa taistelussa aknea aiheuttavaa bakteeria vastaan
 • Mentoli virkistää ja jättää iholle pehmeän sekä rentoutuneen tunteen

10

Radiance peel-off mask 30g

 • Näkyvästi kirkastava vaikutus
 • Voimakas antioksidanttivaikutus neutraloi vapaita radikaaleja ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia
 • Vähentää melaniinin tuotantoa, estää hyperpigmentaation muodostumista ihon altistuessa UV-säteilylle

11

Vitamin Burst peel-off mask 30g

 • Edistää kollageenisynteesiä ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan
 • Rauhoittava ja ihoa elävöittävä vaikutus
 • Sisältää runsaasti mineraaleja ja c-vitamiineja, jotka palauttavat iholle hehkun ja kimmoisuuden

12

Anti-ageing + HA Topical Ampoule 15 x 2ml

Anti-Ageing + HA ampullit takaavat intensiivisen päivittäisen anti-ageing hoidon. Sisältää probiootteja, toiminnallisia peptidejä, kasvutekijöitä ja hyaluronihappoa, jotka auttavat vähentämään ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Napakoittaa ihoa ja takaa välittömän sekä pitkäkestoisen kosteuden. Edistää ihon kiinteytymistä ja kirkkautta, häivyttää juonteita ja väsymyksen merkkejä. Nuorekkaampi ilme, kosteutettu, kiinteämpi ja kirkkaampi iho.

13

Anti-pollution Topical Ampoule 15 x 2ml

Anti-pollution ampullit takaavat intensiivisen päivittäisen hoidon, joka vahvistaa ihon suojamekanismeja ympäristön haittavaikutuksia sekä vapaita radikaaleja vastaan. Multivitamiiniyhdiste (Vitamiinit A, B3, C ja E) yhdessä sokereiden ja glutationin kanssa estävät oksidatiivista stressiä ja edistävät kollageenisynteesiä ylläpitäen ihon joustavuutta sekä solujen uusiutumista. Vähentää tulehduksellisuutta ja ihoärsytyksiä sekä ehkäisee pigmenttiläiskien ja juonteiden muodostumista. Suojaa ihoa päivittäisiltä ympäristön haittavaikutuksilta kuten tupakansavulta, pakokaasuilta ja UV-säteilyltä.

14

Lipo Proteoglycans Topical Ampoule 15 x 2ml

Lipo Proteoglycans ampullit toimivat heti ensimmäisestä kerrasta: syväkosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sisältää luonnollista alkuperää olevia proteoglykaaneja sekä aktiiviaineita, jotka ovat kapseloitu liposomeihin, joiden avulla ne voivat vaikuttaa eri ihokerroksissa. Kosteuttaa tehokkaasti, ehkäisee sisäsyntyisen kosteuden haihtumista, stimuloi kollageenin tuotantoa ja ehkäisee ikääntymisen aiheuttamia ihomuutoksia.

15

Purifying Topical Ampoule 15 x 2ml

Purifying ampullit antavat intensiivisen kosteuttavan hoidon rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Sisältää luonnollisia uutteita, vitamiineja ja sinkkiä, jotka tasapainottavat ihon lipidisuojaa ja ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista. Auttaa supistamaan huokosia ja tasoittaa ihon pintaa. Ylläpitää pehmeää mattapintaa ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista tasapainottamalla talintuotantoa.

16

Radiance Topical Ampoule 15 x 2ml

Radiance ampullit takaavat intensiivisen päivittäisen hoidon korjaamaan valovanhenemisen merkkejä. Ehkäisee kosteuden haihtumista, ihon veltostumista ja juonteiden sekä läiskien ilmaantumista. Sisältää kapseloidun brightening complex- yhdisteen, joka on valmistettu uusimman sukupolven liposomista, joka pystyy kuljettamaan ja vapauttamaan aktiiviset ainesosat kohdennettuihin ihon kerroksiin vaurioittamatta niitä. Näin pystytään vaikuttamaan kaikissa liiallisen pigmentin muodostumisen vaiheissa.

17

Sensitive Skin Topical Ampoule 15 x 2ml

Sensitive Skin ampullit takaavat intensiivisen päivittäisen hoidon herkkyyksiin taipuvaiselle iholle. Sisältää runsaasti vaikuttavia ainesosia kuten sokereita, luonnollisia uutteita sekä vitamiineja (B5 ja C), jotka rauhoittavat tehokkaasti ja palauttavat nopeasti iholle hyvän olon tunteen. Rauhoittaa, suojaa ja vahvistaa ihon luonnollista barriääria, vähentäen ihon herkkyyttä. Kosteuttaa ihoa ja estää kosteuden haihtumista, parantaen ihon rakennetta ja joustavuutta.