TOSKANI on lääketieteellinen kosmetiikkayritys, jonka oma laboratorio Barcelonassa luo ja valmistaa kosmetiikkaa, mesoterapia-, ja kuorintatuotteita. Sarjan tuotekehitys nojaa vahvasti farmaseuttiseen tietotaitoon. Toskani ylläpitää markkinoiden ykkösasemaa mesoterapiatuotteiden valmistajana.
Katso video

WE CARE

®

WE CARE® on ajatus, johon sarjan tuotefilosofia kiteytyy. Toskani kehittää asiakkaitaan kuunnellen tuotteita, joilla parannetaan ihon laatua ja maksimoidaan sen kauneus. Tiede ja tutkimus ovat osa Toskanin DNA:ta, joka mahdollistaa tehokkaiden, turvallisten ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisen. Toskani on sitoutunut luomaan tuotteita, joissa käytetään uusimman sukupolven vaikuttavia ainesosia kuten peptidejä, biorevitalisaattoreita sekä liposomaalisia aktiiviaineita.

360º filosofia

Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja edistykselliset sekä kokonaisvaltaiset hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ihonhoidon tarpeisiin. Toskani työskentelee puhtaimpien ja vain olennaisimpien ainesosien sekä yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktion niin pieninä kuin mahdollista.

Arvot

Tieteen kunnioitus
Innovatiivisuus
Perinteet